• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası
  • https://www.facebook.com/partikumasalim/
  • https://api.whatsapp.com/send?phone=+905357186113
  • https://twitter.com/cahilchela1
  • https://www.youtube.com/channel/UCjhKeMslNpyyBrGg8Wg9nyg

kumaş alınır | 0537 875 61 44 | kumaş alım satımı

Parti kumaş | 05378756144| parti kumaşçılar

Üyelik Girişi
Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi1
Bugün Toplam81
Toplam Ziyaret236395
Linkler
  • Parti viskon | 05378756144 | Viskon kumaş alım satımı | Viskon kumaş alınır satılır - 15/06/2022
  • Parti viskon kumaş alınır, ithal viskon kumaş alınır.Dokuma viskon kumaş alınır.Empirme viskon kumaş alınır.Viskon kumaş alım satımı yapılır.Dokuma viskon kumaş alınır .Örme viskon kumaş alınır.empirme viskon kumaş alım satımı.Desenli viskon kumaş alınır.Yağmur tekstil, viskon kumaşlarınız değerinde ve nakit alınır.

    PARTİ VİSKON KUMAŞ ALANLAR
    parti viskon kumaş alanlar parti viskon kumaş alan,parti viskon kumaş satın alanlar parti viskon kumaş satın alan


     viskon kumaş alınır satılır


    Viskon kumaş alanlar Viskon kumaş alan firmalar Viskon alan firmalar Viskon kumaş satın alan yerler ham Viskon satın alan ham Viskon nereye satılır? Viskon kumaş nereye satılır? parça Viskon kumaş nereye satarım? likralı Viskon kumaş kimler alır? Kimler Viskon kumaş alır? Viskon kumaş kim alır? Parti Viskon kumaş kim alır? Spot Viskon kumaş kimler alır? Stok Viskon kumaş kimler alır? Viskon kumaş kimler alıyor? Topbaşı Viskon kumaş alanlar Metraj Viskon kumaş alanlar Kilo ile Viskon kumaş kim alır? Metre İle Viskon Kumaş Kimler Alır? Toplu Viskon kumaş alanlar top Viskon kumaş alan top Viskon kumaş satın alanlar toptan.

    viskon kumaş alım satımı



    parça viskon alanlar, parça viskon kumaş alınır, viskon topbaşı kumaş alınır.merter viskon kumaş alınır.Parti malı viskon kumaş alınır.Viskon kumaş alan firma telefonları.Zeytinburnu parti viskon kumaş alınır.Empirme viskon kumaş alınır. parça interlok alanlar parça viskon alan parça polar alanlar parça iki iplik alanlar parça üç iplik alanlar penye parçası satın alanlar parça kumaş alan
    parça penye alanlar parça süprem alan parça interlok alanlar parça viskon  alanlar parça viskon alan parça polar alanlar parça iki iplik alanlar parça üç iplik alanlar penye parçası satın alanlar parça kumaş alan
    Viskon kumaş alanlar toplu kumaş satın alan yerler top kumaş alan firmalar toplu kumaş satın alan yerler toptan kumaş alan kişiler toplu kumaş nereye satılır? Şardonlu kumaş alan akar boya kumaş satın alanlar likralı kumaş satın alanlar kesimden Kalmış kumaş alanlar kesimden kalan kumaşları alanlar kesimhaneden kumaş alanlar üretim fazlası kumaş kimler alır üretim fazlası kumaş alanlar üretimden kalan kumaşları kimler alır üretim fazlası kumaş satın alanlar üretim fazlası kumaş alan. İhraç fazlası kumaş kimler alır? İhraç fazlası kumaş satın alanlar kime kumaş satarım?

    KUMAŞ ALINIR… 0537 875 61 44
    Sentetik viskon alanlar üretim sürecinde kullanılan kimyasallar kumaşı biraz hassas hale getirir, bu nedenle normal çamaşır yıkama ile çamaşır makinesinde atamazsınız. Viskon parçalarına uygun şekilde özen gösterirseniz, yine de yeni gibi görünebilirler.

    Bir gömlek etiketinde viskon kelimesini lifli bir içerik olarak görmek sizi bir korku çemberine sokabilir, ancak size uyuyorsa ve beğendiyseniz giysiyi satın almaktan korkmayın çünkü viskon sadece bir suni ipek türüdür, Parça viskon rayon gibi bir elyafın bakım işaretinde veya içeriğinde viskon da sıklıkla ipek ve hatta kumaşlardaki elyaflardan biri olarak pamuk ile birleştirilir.

    VİSKON KUMAŞ NEDİR?

     viskon kumaş fiyat listesi

    Kendinize “Viskon kumaş nedir?” Diye soruyor olabilirsiniz. Viskon malzeme çok iyi bilinen bir kumaştır – rayon! Viskon reyon, günlük eşyalarda bulunan yarı sentetik bir kumaştır. Tüm dünyada üretilen viskon üretimi öncelikle belirli ağaç türlerine ve odun hamuruna dayanır.

    Bu tip reyonları nerede bulabilirsiniz? Geçen yüzyıl boyunca, ceket astarlarından lüks kıyafetlere ve giysilere kadar her şeyde sürekli olarak parça viskon reyonu bulacaksınız. Üreticiler öncelikle giyim için kullanıyorlar. Yarı sentetik elyaftan üretilen ve çok eşsiz üretim süreçlerine sahip ilk insan yapımı kumaştı.

    KUMAŞ ÇEŞİTLERİNİ SATIN ALIRIM…
    top kumaş alınır toptan kumaş alınır süprem kumaş alınır saten kumaş alınır denim kumaş alınır viskon alınır saten alınır jarse alınır penye alınır interlok alınır ribana alınır
    top kumaş alınır toptan kumaş alınır süprem kumaş alınır saten kumaş alınır denim kumaş alınır viskon alınır saten alınır jarse alınır penye alınır interlok alınır ribana alınır
    Peki, viskon kumaş nedir? Viskon kumaş bizim için daha çok suni ipek kumaş olarak bilinir. Viskon gerçekten de suni ipek liflerinin viskon işlemine uygun teknik terimdir. Daha önce bahsedildiği gibi, viskoz kumaş yarı sentetik bir kumaştır.

    Metre üstü kumaş,metre üstü kumaş satın alan, metre üstü şifon, metre üstü kot, metre üstü kot kumaş alan, metre üstü denim, metre üstü kadife, metre üstü kumaş alan, metre üstü kumaş alanlar, metre üstü kumaş satın alanlar, metre üstü penye, metre üstü penye alan, metre üstü süprem, metre üstü polar, metre üstü polar alan, metre üstü kot kumaş satın alanlar, metre üstü üçiplik, metre üstü ikiiplik, metre üstü viskon, metre üstü viskon alan,
    Parti Viskon Kumaş Alanlar. 1868’de icat edilen viskon işlemi, daha ucuz olan tekstillerin nasıl yapılacağı konusunda genişledi. Özellikle, viskon işlemi yapay ipek üretimini hedeflemiştir. Bu süreç standart hale getirildikten sonra, suni ipek kumaşların yaratılmasında bir zorunluluk haline geldi.

    Viskon reyonu dokunuş ve dokunuş gibi ipek gibidir. Emici özellikleri, pamuk lifi veya keten gibi doğal muadillerini aşar. Bu kumaşı, insanların daha fazla terleme eğiliminde olduğu sıcak iklimler için mükemmel kılar. Genel olarak, rayon’un özellikleri onu günlük kullanım için harika bir kumaş yapar.

    VİSKON KUMAŞ: ÜRETİM SÜRECİ
    Parti Viskon Kumaş Alanlar. Viskon suni ipek üretimi suni ipeğin yolunu açtı ve sentetik kumaş üretimine kapı açtı. Viskon reyonunu formüle etme işlemi ağaçlar ile başlar. Odun hamuru çam, ladin veya baldıran ağaçları gibi hammaddeden türetilir ve yetiştirilir. Bu, viskoz oluşturmak için gereken rejenere selülozu içerir.


    Odun hamuru çıkarılır ve selüloza dönüştürülür, daha sonra sodyum hidroksit ve karbon disülfid ile işlenir. Bu işlem tamamlandığında, iplik haline getirilir. Eğirme işlemi birkaç farklı şekilde gerçekleşir.

    Kullanımına bağlı olarak, iplik aşağıdaki yöntemlerle eğrilebilir: tencere eğirme, makara eğirme veya sürekli eğirme. Hem tencere hem de makara iplikçiliğinde, viskon lifleri gerilme mukavemeti kazanabilecekleri tekerleklerine gerilir.

    Gerildikten sonra, üretici ipliği Topham kutusu adı verilen bir eğirme silindirine yerleştirir. Bu kutu karakter dizilerini ayırır ve son adımlarına hazırlar. Sonra yıkanır, ağartılır, boyanır, bükülür ve bir makaraya sarılır. Sürekli eğirme işleminde aynı işlem uygulanır ancak hepsi aynı anda yapılır.

    Oradan iplik kumaş olur! Nihai ürün özelliklerine göre dokunurlar.

    VİSKON KUMAŞ VE KALİTE
    Viskon kumaşın bir sürü harika kullanımı ve uygulaması vardır. Doğal hammaddelerle işlenmesi nedeniyle ne doğal ne de sentetik bir kumaştır, kaplanmış kimyasal işlemlerdir. Rayon kumaşı gerçek ipekten daha uygun fiyat sunar ve gerçek şeyle karşılaştırılabilir hisseder. Genel olarak, en iyi kullanımlarından bazıları giyimdedir.

    Parti Viskon Kumaş Alanlar. Viskon kumaş diğer kumaşların üzerine uzanır. Kalite, gerilmiş ipliğin iyi gerilme mukavemeti oluşturduğu makaralama işleminden kaynaklanır. Viskon parçası alanlar reyonu da şaşırtıcı boya ömrüne sahiptir. Renklendirmesini iyi tutabilir.

    Viskoz suni ipek ile yapılan kumaşlar da yumuşak ve ipeksi. Başlangıçta gerçek ipek kullanımının yerini almak için yapılmış olan bu uygun maliyetli kumaş, en yumuşak pamuk elyafı hissine sahiptir, ancak iyi örtüler. Sonuç olarak, viskoz kumaş tipik olarak sadece kuru temizleme amaçlıdır.

    Viskon kumaş, kısmen yenilenebilir olan bitkilerden üretildiği için son derece sürdürülebilir ve çevre dostu bir malzeme olduğu için büyük bir üne sahiptir. Aslında, 19. yüzyılın sonlarında, viskon kumaş “yapay ipek” olarak biliniyordu ve düşük maliyetli bir alternatif ve gerçek ipeğin yerine geçiyordu. Viskon kumaşın üretim sürecinde kostik soda, amonyak, asitler ve aseton gibi çeşitli kimyasallarla işlenmiş geri dönüştürülmüş ahşap kullanılır. Esasen, sonuçta bunun anlamı, viskon kumaş malzemenin kendisi doğal olsa da, insan yapımı üretim süreçleri ve katkı maddelerinin bunu tamamen sentetik elyaflardan daha sürdürülebilir hale getirmesidir. Günümüzde viskoz genellikle N-Metilmorfin N-oksit ile yapıldığından, bu işlem bir yan ürün olarak önemli ölçüde daha az atık üretir ve üretir.

    VİSKON KUMAŞ VE PAMUK
    Organik pamuk, viskoz ile karşılaştırıldığında doğal bir liftir. Pamuk hissinde benzerlikler olsa da, viskoz suni ipek üretimi ve pamuk üretimi tamamen farklıdır.

    Blok kumaş satın alanlar? Blok krep alanlar? Blok krep kumaş alanlar? Blok kumaş kimler alır? Blok penye kimler alır? Blok kumaş nereye satılır? Blok penye kumaş alan yerler? Toplu Kumaş kimler alır? Toplu kumaş alanlar Toplu İplik alanlar toplu ham kumaş alanlar parti krep kumaş alan stok krep kumaş alanlar spot kumaş satın alan parça krep kumaş alan top krep kumaş alan likralı krep kumaş alanlar pamuklu krep kumaş.
    Blok kumaş satın alanlar? Blok krep alanlar? Blok krep kumaş alanlar? Blok kumaş kimler alır? Blok penye kimler alır? Blok kumaş nereye satılır? Blok penye kumaş alan yerler? Toplu Kumaş kimler alır? Toplu kumaş alanlar Toplu İplik alanlar toplu ham kumaş alanlar parti krep kumaş alan stok krep kumaş alanlar spot kumaş satın alan parça krep kumaş alan top krep kumaş alan likralı krep kumaş alanlar pamuklu krep kumaş.
    Pamuklu kumaş alanlar viskozdan daha az kimyasal ve su atığı kullanarak daha çevre dostu işleme kullanır. Ancak viskon reyonu, paranız için daha fazla patlama sağlayan daha ucuz bir kumaştır.

    Pamuk ve viskon kumaşlar diğer elyaflarla kolayca karışır. Üreticiler uygulamaya bağlı olarak viskon ve pamuğu karıştırırlar. Pamuklu kumaş doğal olarak fitiller, ıslakken mukavemet artar, ancak viskon reyonu ıslak tutulduğunda daha az güçlü hale gelir.

    Parti Viskon Kumaş Alanlar. Bu kumaşların her ikisi de uzun süreli kullanım için mükemmel özelliklere sahiptir. Sonuç olarak, pamuk ve viskon kumaş alan sonsuz projeler ve uygulamalar için mükemmeldir. Viskoz kumaş olarak, bitki duvarlarının ana bileşeni olan ve bir karbonhidrat olan selülozdan elde edilir.

    Parça Viskon genellikle pamuk ve / veya polyester için oldukça sürdürülebilir bir alternatif olarak lanse edilir. Moda endüstrisinde, ipeğe göre daha ucuz ve daha dayanıklı bir alternatif kumaş seçeneği olarak sürekli olarak kullanılmaktadır. Oldukça sık,yazlık elbiseler, yumuşak bluzlar, etekler ve sentetik kadife bulunur.

    VİSKON KUMAŞIN BÜYÜK KULLANIM ALANLARI
    Bu harika kumaş malzemenin özelliklerini öğrendiğinize göre, kullanımının değeri daha belirgin hale geliyor! Viskon kumaş alanlar aşağıdakiler de dahil olmak üzere bir dizi kullanım için mükemmeldir:

    Kıyafet: Viskon reyonu her türlü kıyafet için idealdir. Esneme ve görünüm, iş kıyafetlerinden sıradan görünümlere kadar her şey için mükemmeldir. Tarzınıza ve kişiliğinize mükemmel aynalama sağlayan çeşitli renklerde gelir. Genel olarak, viskon kumaş yumuşaktır ve konfor için harikadır.

    Endüstriyel Malzemeler: Rayon fiber’in kullanımı bir dizi endüstriyel malzemeye uzanır. Güçlü iplik veya örgülü kablolamaya mı ihtiyacınız var? Viskon diğer doğal veya sentetik elyaflara göre harika bir seçimdir.

    Pencere İşlemleri: Viskon kumaşlar her türlü perdelik kumaş için muhteşemdir! Öncelikle iç mekanlarda kullanılan viskon rayon, inanılmaz drape özellikleri nedeniyle pencere tedavileri için kullanıldığında iyi çalışır. Bu ipeksi kumaş, eviniz için güzel perdeler ve perdeler yapmak için mükemmeldir.

    VİSKON KUMAŞIN DEZAVANTAJLARI
    Viskon kumaşın her durumda, özellikle moda endüstrisi için kullanımı yoktur. Örneğin, viskonun genellikle kuru temizlenmesi gerekir. Maddeye bağlı olarak, kumaş uygun bir iyileşme olmadan gerilebilir ve torbalanabilir.

    Her ne kadar leke işlemi uygun olsa da, yanlış yapıldığında, bu kumaş üzerinde kalıcı işaretlere yol açabilir.

    BU KUMAŞ MALZEMEYİ AKLAMAK İÇİN NASIL
    Merter kumaşçılar çarşısı nerede Merter kumaş toptancıları Zeytinburnu kumaşçılar Zeytinburnu kumaşçılar çarşısı Osmanbey kumaşçılar Zeytinburnu kumaşçılar çarşısı nasıl gidilir Merter KETEN kumaş
    Merter kumaşçılar çarşısı nerede Merter kumaş toptancıları Zeytinburnu kumaşçılar Zeytinburnu kumaşçılar çarşısı Osmanbey kumaşçılar Zeytinburnu kumaşçılar çarşısı nasıl gidilir Merter KETEN kumaş
    Parti Viskon Kumaş Alanlar. Genellikle, bu tür kumaş malzeme kırılgandır. Bazı durumlarda, giysiler yıkanamaz bile. Bu kumaştan hazırlanmış yırtılma, boya kanamaları ve yıkıcı kıyafetlerden kaçınmak için, soğuk suda (yaklaşık 30 derece el yıkamak en iyisidir. Çamaşır makineleri, özellikle eski makineler, kumaş üzerinde oldukça kaba olabilir, bu nedenle el yıkama daha iyi bir seçenek ve işlemdir.



    Etiketler:parti viskon kumaş satın alan, parti viskon kumaş satın alanlar

    Duyuru Arşivi

  • Parti viskon | 05378756144 | Viskon kumaş alım satımı | Viskon kumaş alınır satılır
  • Baskılı saten kumaş alınır | 05378756144 | Desenli saten kumaş alınır | saten kumaş alım satımı
  • Parti Kot kumaş 05378756144 | Kot kumaş alınır
  • Gabardin kumaş alanlar | 05378756144 | Gabardin kumaş alınır | gabardin kumaş fiyatları
  • kumaş alım | 0537 875 61 44 | parti kumaş alım satım
  • Gabardin kumaş alınır | 05378756144 | gabardin kumaş alım satımı
  • Kumaş alımı yapanlar 05378756144, İstanbul kumaş alımı yapanlar.
  • Şifon kumaş alınır 05378756144 | Şifon kumaş alım satımı
  • Abiyelik kumaş alanlar 05378756144 | ,fantazi kumaş alınır
  • Kadife kumaş alınır | 05378756144 | İthal kadife kumaş alınır, örme kadife kumaş alınır
  • kumaş alanlar istanbul 05378756144 |kumaş alanlar merter
  • kumaş alanlar istanbul 05378756144| Parti kumaş alanlar istanbul
  • Parça Kumaş Alanlar | 05378756144 | Parça kumaş alan
  • toptan kumaş alanlar _ 05378756144| top kumaş alanlar
  • Dokuma kumaş alınır 05378756144, | Jakarlı dokuma kumaş alınır
  • Top Kumaş alanlar 05378756144 / Kumaş alanlar Merter 05357186113
  • kim kumaş alır 05378756144 | kimler kumaş alır,kim parti,top kumaş alır
  • Stok kumaş alanlar 05378756144,Stok kumaş alınır,İstanbul stok kumaş alanlar
  • kumaş alımı yapanlar 05378756144 | parça kumaş alımı yapanlar
  • kumaş alanlar 05378756144 | kumaş alımı yapanlar | Nakit kumaş | Hatalı kumaş
  • Kumaş alınır | 05378756144 | Kumaş alanlar | Parti kumaş alınır
  • Stok Kumaş Alanlar |05378756144 |Stok Kumaş Alan Yerler
  • Kumaş alım satımı yapılır 05378756144 | top kumaş alımı yapılır
  • » KUMAŞ ALANLAR 0 5378756144 PARÇA KUMAŞ ALANLAR
  • GÖMLEKLİK KUMAŞ ALANLAR |05378756144 | PARTİ GÖMLEKLİK KUMAŞ ALINIR
  • İstanbul kumaş alınır | 05378756144| kumaş alınır | kumaş alanlar # Dokuma kumaş alanlar.
  • Parti malı penye kumaş alınır ,05378756144 | penye kumaş alanlar
  • ÇAĞLAYAN KUMAŞ ALINIR 05378756144 | ÇAĞLAYAN PARTİ KUMAŞ ALINIR
  • Empirme kumaş alınır 05378756144 | Empirme baskı kumaş alınır
  • DİJİTAL BASKI KUMAŞ ALINIR 05378756144 KAĞIT BASKI KUMAŞ ALINIR
  • Kumaş alanlar telefon 05378756144 | kumaş alanların telefon numarası
  • Top HALİNDE Kumaş Alanlar 05378756144 | parça halinde kumaş alanlar
  • Parti kumaş alanlar | 05378746144
  • Parça kumaşçılar | 0578756144 | Parça kumaş alınır | Parça kumaş alım satımı
  • PARTİ KUMAŞ ALIMI YAPILIR ,05378756144 PARTİ KUMAŞ ALINIR,TOP KUMAŞ ALIMI YAPILIR
  • Şişli top kumaş alınır : 0537 875 61 44| Şişli kumaş alınır satılır
  • Dokuma top kumaş alanlar 05378756144,İstanbul tekleme dokuma kumaş alanlar,Dokuma parti kumaş alınır.
  • İstanbul kot kumaş alınır |05378756144 | Parti kot | Parti Denim
  • Yün viskon,kaşe,kadife,saten top kumaş alanlar 05357186113,parti malı kumaş alanlar
  • Top kumaş alım satımı | 05378756144 | Toptan kumaş alınır
  • Lastik alınır |05378756144 | Lastik alım satımı | Parti lastik | Lastik fiyatları
  • Kapitone kumaş alınır 05378756144 ,Kapitone kumaş alanlar
  • Yenibosna kumaş alınır 05378756144 | Yenibosna kumaş alanlar
  • Likralı süprem kumaş alınır 0537 875 61 44 ,likralı penye kumaş alınır
  • Parti astar alınır | 05378756144 | Parti astar alım satımı | ithal astar fiyatları | astar kumaş metre fiyatı
  • İstanbul top kumaş alınır 0537 875 61 44 | ,İstanbul top kumaş alanlar
  • Tekleme kumaş alınır 05378756144| Karışık top kumaş alınır
  • Basma kumaş alanlar 05378756144 | Basma kumaş alınır
  • Örme kumaş alanlar 0537875 61 44 | İstanbul parti malı örme kumaş alınır
  • Pft gabardin kumaş alınır ;05378756144 | Çantalık gabardin kumaş alınır
  • Paraşüt kumaş alınır 05378756144 Paraşüt kumaş alanlar
  • Parti malı kumaş alınır 05378756144 , İstanbul kumaş alınır.top kumaş alınır.
  • İthal astar kumaş alınır 0537 875 61 44 | Polyester astar kumaş alınır
  • Parti Kumaş Alanlar İstanbul 0537 8756144 Top Kumaş Alınır
  • KAŞE KUMAŞ ALINIR | 05378756144 | KAŞE KUMAŞ ALIM SATIMI | KAŞE KUMAŞ ALAN FİRMALAR
  • ESENLER KUMAŞ ALANLAR | 05378756144 | ESENLER KUMAŞ ALAN FİRMALAR
  • İstanbul kumaş alınır 05378756144 | istanbul parti kumaşçılar
  • Metre ile kumaş alınır | 05378756144 | Metre ile kumaş alım satımı
  • İstanbul parti kumaşçılar | 05378756144 | Parti kumaş alınır | Zeytinburnu parti kumaşçılar
  • kumaş alınır 05378756144
  • pantolonluk kumaş alınır |05378756144| pantolon kumaşı alınır
  • Parti kumaş alınır 05378756144 , parti kumaş alanlar
  • Stok fazlası kumaş alınır 05378756144 | Stok fazlası kumaş alım satımı
  • poliviskon kumaş alınır 05388749162 ,polyviskon kumaş alanlar
  • top kumaş alınır 05357186113
  • Parti malı kaşe kumaş alınır 0 537 875 61 44 | Kaşe top kumaş alınır
  • Krep kumaş alınır | 05378756144 | Krep saten kumaş alınır | Parti krep kumaş alınır
  • Gabardin kumaş alınır 05378756144| Parti gabardin | Gabardin kumaş alım satımı
  • saten kumaş alınır |05378756144| ithal saten kumaş alınır
  • Bayrampaşa kumaş alıırr 0537 8756144 ,bayrampaş parti kumaş alınır
  • Parti kumaş alınır 05378756144, | parti kumaş alanlar
  • PARTİ ŞİFON, KREP KUMAŞ ALINIR |0537 875 61 44 | MULTİ ŞİFON KUMAŞ ALINIR
  • Ham kumaş alınır |05378756144- ham kumaş alım satımı
  • mikro kumaş alınır 05378756144| paraşüt kumaş alınır | montluk kumaş alınır
  • Kumaş alımı yapılır |0 5378756144 | Parti kumaş alınır **
  • kumaş alanlar 05378756144 | Stok kumaş alanlar | Kumaş alan yerler
  • Gömleklik top kumaş alınır | 05378756144, | Gömleklik kumaş alım satımı | Parti gömlek kumaşı | Toptan gömleklik kumaş
  • Çamaşırlık saten kumaş alınır |05378756144 | Krep saten kumaş alınır
  • astar alınır |0537 875 61 44 | İthal astar alınır | Polyester astar alınır | Astar fiyatları
  • Süprem penye kumaş alınır 0537 8756144 | penye top kumaş alınır
  • İstanbul top kumaş alan firmalar 05378756144| İstanbul top kumaş alınır